7213472_orig.jpg

Wij lijsten alles voor je in: schilderijen, foto’s, originele kunstwerken, voorwerpen (kleding, medailles, sport t-shirts,...) enz..  Bij de keuze van de inlijsting houden we rekening met het interieur, de smaak en het budget van de klant.

Er is een zeer uitgebreid aanbod aan lijsten in alle stijlen en in verschillende materialen (hout, aluminium, staal, plexi). We hebben ook een aantal exclusievere collecties die volledig handgemaakt zijn, en kleuren zelf ook lijsten. 

Kwaliteit staat steeds centraal. Alle inlijstingen worden vakkundig en met de grootste nauwkeurigheid afgewerkt in ons eigen atelier. Het ambachtelijke werk wordt gecombineerd met het gebruik van computergestuurde machines voor een perfecte afwerking.

Wij lijsten conserverend in, d.w.z. dat er alleen wordt gewerkt met materialen die het werk niet beschadigen (zuurvrij karton, UV-werend glas,…), en volgens correcte inlijsttechnieken, zodat uw werk goed bewaard blijft en er over verschillende jaren nog net hetzelfde uitziet als vandaag.

5615863_orig.jpg

In 2000 behaalden we in Londen, na het afleggen van een streng theoretisch en praktisch examen bij de Fine Art Trade Guild in Londen,  het  label van "Guild Commended Framer" Dit betekent dat deze gerenommeerde vakorganisatie ons aanbeveelt voor al uw inlijstwerk.

Quadro is ook erkend met het “Handmade in Belgium”- label voor authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten, en ontving van de Belgische overheid het "Erkend Ambacht"-label.

 

logo-erkendambacht_orig.png