Kunstrestauraties

Kunstwerken zijn vaak in slechte staat door veroudering, door het gebruik van niet-zuurvrije materialen, verkeerd uitgevoerde restauraties, …

Bij een goede inlijsting staat de bewaring van het kunstwerk voorop. Het is daarom belangrijk dat men vertrekt van werken die in goede staat zijn. Bij ons kan u een werk dat in slechte staat is, vakkundig laten restaureren. Het restaureren van kunstwerken en lijsten is een vak apart. We werken hiervoor samen met gediplomeerde restaurateurs in verschillende disciplines.

 
 
voornahert.png

Kunstwerken op canvas of paneel

Deze werken worden professioneel gereinigd,  indien nodig opnieuw opgespannen, ontbrekende verf geretoucheerd  en scheuren of gaatjes kunnen worden gedicht.


Kunstwerk op papier

Een kunstwerk op papier kan gereinigd en ontzuurd worden, bruine vlekken worden verwijderd, scheuren hersteld en plooien verminderd.

voornaets.png

6991632.png
6884403.png

Oude lijsten

Ook de lijst zelf kan bij ons gerestaureerd worden.  Dit kan gaan van een professionele reiniging tot het reproduceren van ontbrekende ornamenten die dan opnieuw op de lijst worden aangebracht zodat deze in zijn oude glorie hersteld wordt.

 

 

 

Vooraf wordt steeds een vrijblijvende prijsofferte gemaakt.